Marika lieve pup

Mijn naam is Marika en ik ben een meisje van 7 maandjes en ik ben dus nog een pup. Ik ben wit met zwart en heb gekke haartjes, ze staan alle kanten op. Ik ben dus geen deftig hondje want ik heb een slordig vachtje.
Ik was in het asiel in Salonta, dat is een stad in Roemenië en ik woonde daar al heel lang. Op een dag kwamen de mensen van SOS Dogs daar kijken en omdat ze mij héél lief vonden, mocht ik met hun mee.
Nou ben ik dus in hun asiel in Sisterea, maar ik moet heel erg wennen want alles is anders. Ik vind het heel spannend allemaal en er gebeurt hier vanalles om me heen. Ik weet niet wat ik moet doen.
Ik vind het wel fijn om dicht bij Eva te zijn want die is heel lief voor mij en zorgt een beetje voor mij.
Nou staat er nog heel veel te gebeuren want ik ga al heel snel met de anderen mee op reis naar Nederland. Ik hoop dat ik een plekje bij iemand thuis krijg. Ik denk dat ik wel kan wennen aan een leven in huis, bij een baasje. Ik zal wel tijd nodig hebben, want het is weer een grote verandering. Als mijn baasjes lief voor mij zijn en ik niet meteen alles hoef te kunnen, dan komt alles vast wel goed.

Baasje worden?

Marika is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Marika, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Marika is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!