Madou grote lobbes

Hoi ik ben Madou, ik ben al best groot maar ik ben nog een pup want ik ben 6 of 7 maanden oud. Ik ben nou ongeveer 50 centimeter en ik ga nog groeien. Ik word dus een hele grote lobbes. Ik lijk wel een Mioritic kruising, je weet wel zo'n Roemeense herdershond.
Ik heb al een hele tijd in het asiel doorgebracht. Eerst zat ik in het asiel in Marghita en nou ben ik in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Als het goed is maak ik nu meer kans op adoptie.
Samen met mijn broer Masai zit ik hier buiten in een verblijf. In de hokken om ons heen zitten ook allemaal honden. Het is druk hier en ik vind het best spannend allemaal. Mijn broer durft veel meer dan ik, ik ben een beetje verlegen. Ik ben niet zo'n held, ik ben een doetje ben met een zacht karakter.
Als er nieuwe mensen zijn, moet ik ook altijd even wennen, en ik durf dan niet naar ze toe te gaan. Dom hè want ik wil eigenlijk wel graag naar ze toe en bij ze zijn. Ik ben heel lief maar ik moet nog heel veel leren en vertrouwen krijgen. Ik heb dus goede baasjes nodig die geduld met mij hebben en mij een steuntje in de rug kunnen geven.

Baasje worden?

Madou is nu in Nederland!. Mocht u interesse hebben in Madou , dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Madou is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6-7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!