Lizzy leuke kruising

Ik ben Lizzy, een pupje van ongeveer vijf maanden. Ik heb vier pootjes, een ondeugend snoetje, een kwispelstaartje en een mooi vachtje. Alles zit er op en eraan en ik denk dat ik een grote hond word als ik later groot ben. Ik heb nog drie zusjes, Lina, Lara en Lorna, en die zien er allemaal net weer ietsje anders uit dan ik. Maar we zijn toch echt familie, dat kan als je een kruising bent hè.
Ik ben samen met mijn zusjes en mijn mams gevonden door een Nederlandse man die in Roemenië was. Hij vond ons op de E60, de grote weg naar de stad Cluj, vlakbij Ciucea.
Hij heeft mama geadopteerd en nadat wij onze 2e ronde prikjes hadden gehad heeft hij ons naar het asiel van SOS dogs gebracht, zodat zij baasjes voor ons kunnen zoeken.
Daar zat ik samen met ander puppies buiten in een omheind veldje. Het was er ok, en veel beter dan in andere asiels, heb ik gehoord.
Ik mocht pas mee op reis en nou ben ik in de opvang van SOS Dogs in Didam. Het is hier best gezellig en ik kan heel veel spelen met de andere hondjes.
Maar ik zou toch veel liever eigen baasjes willen hebben om leuke dingen mee te doen en gezellig samen te zijn!  Baasjes die mij tijd geven om vanalles leren, aan de riem lopen en alleen thuis te zijn en dat soort zaken. Ik wil een echte huishond worden!

Baasje worden?

Lizzy is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Lizzy dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lizzy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!