Lili met leuke hangoortjes

Hallootjes, ik ben Lili en ik ben een puppy. Ik ben een leuke kruising met mooie hangoortjes. Ik ben in maart geboren, dus mag jij uitrekenen hoe oud ik nu ben. Ik ben een middelgroot meisje en of ik nog veel groter groei, dat weet ik niet.
Ik ben sinds kort in Nederland, en word bij een van de vrijwilligers van SOS Dogs thuis opgevangen. Toen ik nog in Roemenië was, woonde ik tijdelijk bij lieve mensen. Zij zorgden eventjes voor mij, nadat ik samen met mijn zusjes gevonden was. Zij vonden mij heel lief en zeiden dat ik een rustig pupje ben, niet zo druk als veel van mijn leeftijdgenootjes. Maar ik hou ook van spelen hoor. Ik kan het goed met andere hondjes vinden en ik was ook vriendjes met de katten die daar ook woonden. Ik heb dus al wat opgestoken bij mijn opvanggezin, maar ik ben natuurlijk nog lang niet klaar met leren, nog lange niet.
Ik ben op zoek naar leuke baasjes die snappen dat ik nog niet alles kan en mij rustig laten wennen en die mij alles willen leren.

Baasje worden?

Lili is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Lili, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Lili is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: maart 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!