Leila zonder staartje

Ik ben Leila en ik ben een puppy. Ik ben een mooi hondje, een mengelmoesje zonder staartje. Ze weten niet hoe dat komt, misschien een productiefoutješŸ˜€. Ik ben nou 4 maanden oud en toen ik nog veel kleiner was ben ik samen met mijn zusjes gevonden door Anna. Dat is een van de vrijwilligers van SOS Dogs in RoemeniĆ«. Omdat ik zo klein en schattig was mocht ik bij haar thuis logeren en hoefde ik niet naar het asiel.
Daar heb ik maar mooi mee geboft. Het is hier heel fijn. Er liggen allemaal zachte kleedjes op de grond waar ik lekker op kan gaan zitten of liggen. Ik zit trouwens ook graag bij Anna op schoot.
Ik ben hier samen met mijn zusjes Polly, Fleur en Melody. We zien er allemaal net ietsiepietsie anders uit, en ze denken dat ik later een middelgrote tot grote hond word. Precies weten ze het dus niet.
Het is hier heel gezellig met Anna en met mijn zusjes, we spelen heel veel.
Ik mag dus niet klagen, maar ik kan niet altijd bij Anna blijven hĆØ, dan kan ze geen andere hondjes meer opvangen. Ik ben nu oud genoeg om te mogen reizen, en helemaal klaar voor adoptie, want ik heb alle prikjes gehad. Dus wie wil mijn baasje voor altijd worden?

Baasje worden?

Leila is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Polly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Leila is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is ā‚¬ 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: Ā± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: Ā± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties:Ā CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiƫs (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!