Leanne mooi zwarte jonge hond

Dit prachtige zwarte meisje is Leanne. Ze is een middelmaat teefje (ongeveer 50 cm) ze is 1 jaar oud. Helaas is er bij Leanne HD geconstateerd. Gelukkig niet ernstige HD, maar er moet wel rekening mee gehouden worden. Ze kan daar natuurlijk prima oud mee worden, maar ze heeft wellicht wel regelmatig pijnmedicatie nodig.
Ze heeft een prachtig, lief en sociaal karakter. Ze vindt vreemde mensen spannend, maar als ze je eenmaal kent, wordt ze je beste maatje.
Met honden is ze heel sociaal, en speelt graag met ze. Ze is in huis gewend, zo goed als zindelijk, loopt ook al redelijk aan de riem met je mee. En ze is gek op zwemmen! Ze zal alleen wel echt tijd nodig hebben om aan haar nieuwe huisje te wennen. Wil je in alle rust een fijne band met dit meisje opbouwen, dan ben jij het baasje dat we zoeken voor haar!

Baasje worden?

Leanne is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Leanne dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Leanne is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geboortedatum: 03-10-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!