Laszlo mooi zwart pupje

Ik ben Laszlo, en ik ben een pup, een jongetje van ongeveer 6 maanden. Ik heb nog twee zusjes en een broertje, we zijn dus met z’n vieren. Wij zijn allemaal zwart en lijken heel veel op elkaar en we zijn moeilijk uit elkaar te houden. Als we allemaal bij elkaar staan, weet je niet wie wie is, haha.
Ik heb een beetje krullende vacht, best wel bijzonder. Ik ben een kruising, en ze vinden mij wel wat weg hebben van een retriever door mijn staart enzo en zeker door mijn karakter; superlief en kalm en zo heb ik nog meer mooie eigenschappen.
Het gaat goed met mij en met ons allemaal. We hebben een lieve moeder die goed voor ons gezorgd heeft en nou zorgen de mensen van SOS voor ons.
Ik zal het even uitleggen, het zit zo:
Onze mam woont in het dorpje Sisterea in Roemenië bij haar baasje. Ze was niet geholpen en liep wel vaak los en van het een kwam het ander en een paar maanden later kwamen wij ter wereld.
Mams heeft voor ons gezorgd, maar toen we groter werden konden we niet allemaal blijven en zijn we naar het asiel van SOS gebracht. De dierenarts heeft mama gesteriliseerd en daarna is ze terug naar haar baasje gegaan.
Daarma zijn wij in het asiel gebleven. Dat was best ok, we hadden genoeg ruimte om onze pootjes te strekken en om lekker te spelen en te rennen. Maar we hoefden er niet lang te blijven, we mocht pas mee op reis en we zijn nou in Nederland, in de opvang van SOS Dogs in Didam.
Ik ben een hele lieve jongen en heel speels en vrolijk. Gewoon een leuke pup dus. Ik hoop dat je dat kan zien en anders moet je mij maar geloven, Je kunt de mensen van SOS vragen stellen als je meer wilt weten.
Ik hoop dat ik kans maak op een baasje. Als je mij wilt adopteren dan moet je gauw een mailtje sturen.

Baasje worden?

Laszlo is nu in Nederland! Mocht u interesse hebben in Laszlo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Laszlo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 03-10-2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!