Kaira van de K-pups

Ik ben Kiyara en ik ben een pup. Ik heb nog 4 zusjes en ze hebben ons allemaal een naam met de letter K gegeven, en noemen ons ook wel de K-pups.
Het is denk ik de K van Kanjers.. want we zijn bikkels omdat we best al wat hebben meegemaakt en toch heel vrolijk en vriendelijk zijn, we grote honden worden en we echte kanjers zijn om te zien, haha.
Met onze ruwe haartjes zien we er best ondeugend uit, en eerlijk dat klopt ook wel een beetje, we zijn soms wel boefjes. Maar dat hoort gewoon zo als je een jonge hond bent, we zijn ook héél lief hoor.
Toen we heel klein waren wilden ze van ons af en zijn we ergens buiten gedumpt. Maar we hadden geluk, want het was niet zo ver van het asiel in Beius vandaan en toen Florin op weg was naar het asiel, heeft hij ons gevonden.
We zijn toen een hele tijd verzorgd en opgevangen in het asiel in Beius en pas zijn we naar het asiel van SOS in Sisterea gegaan. Dat is omdat we hier hopelijk meer kans op een baasje maken.
Dus als jij het wel ziet zitten om mijn baasje te worden.. zeg het dan gauw tegen de luitjes van SOS. Binnenkort vertrekt er een bus van hier naar Nederland. Dat komt dan mooi uit, dan kan ik daar instappen en naar jou toe komen.

Baasje worden?

Kiyara is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Kiyara dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Kiyara is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: september 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!