Jordi van de J-puppy's

Ik ben Jordi, ik ben een reutje van vier maanden jong. Ik en mijn vijf broertjes zijn de J-puppy's. Omdat we familie zijn hebben we allemaal en naam met dezelfde letter gekregen.
Wij zijn een leuk stel bij elkaar, allemaal anders en verschillend van kleur en ik ben zwart-wit, net als mijn broertje Jace.
We zijn samen met onze mama naar het asiel van SOS Dogs gebracht. De dierenpolitie heeft ons weggehaald bij het baasje, omdat die mevrouw in de war was en niet goed voor ons zorgde.
Nu zitten we buiten in een verblijf en slapen doen we in de hondenhokjes. Overdag zijn we druk aan het spelen, stoeien en lekker gek doen enzo. Wij zijn heel vrolijk en hebben het wel gezellig zo met z’n allen.
Het is niet de bedoeling dat ik hier blijf hoor. Ik hoop dat ik geluk heb en dat iemand mij wil adopteren, dan mag ik op reis. Een hond hoort een baasje te hebben hè en in huis te wonen en dat wil ik natuurlijk ook.
Ik weet nog niet veel van de wereld en ik zoek dus mensen die het leuk vinden mij alles te leren.
Ik ben nou 4 maanden en jij wilt vast weten hoe groot ik ga worden. Maar ik weet het niet hoor, mama is middelgroot, maar ik weet niet wie papa is. Dus of ik net zo groot word als mams of groter? Dat blijft een verrassing.

 


Jordi is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!