Jim van de J-puppy's

Ik ben Jim, ik ben een reutje. Ik en mijn vijf broertjes zijn de J-puppy's. Omdat we familie zijn hebben we allemaal en naam met dezelfde letter gekregen.
Wij zijn een leuk stel bij elkaar, allemaal anders en verschillend van kleur en ik ben als enige lichtbruin.
We zijn samen met onze mama naar het asiel van SOS Dogs gebracht. De dierenpolitie heeft ons weggehaald bij het baasje, omdat die mevrouw in de war was en niet goed voor ons zorgde.
Nu zitten we buiten in een verblijf en slapen doen we in de hondenhokjes. Overdag zijn we druk aan het spelen, stoeien en lekker gek doen enzo. Wij zijn heel vrolijk en hebben het wel gezellig zo met z’n allen.
Het is niet de bedoeling dat ik hier blijf hoor. Ik hoop dat ik geluk heb en dat iemand mij wil adopteren, dan mag ik op reis. Een hond hoort een baasje te hebben hè en in huis te wonen en dat wil ik natuurlijk ook.
Ik weet nog niet veel van de wereld en ik zoek dus mensen die het leuk vinden mij alles te leren.
Ik ben nog jong en jij wilt vast weten hoe groot ik ga worden. Maar ik weet het niet hoor, mama is middelgroot, maar ik weet niet wie papa is. Dus of ik net zo groot word als mams of groter? Dat blijft een verrassing.

Baasje worden?

Jim is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Jim dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jim is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: november 2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!