Jackson 

Hoi ik ben Jackson en ik ben er eentje van de J-pups. Zo noemen ze ons omdat wij allemaal een naam met de letter “J” hebben gekregen. Wij waren met zijn zessen, ik heb 1 broertje en 4 zusjes. Ik ben een leuke pup en ik ben ergens tussen de 5 en 6 maanden jong. Ik ben al flink en je kunt wel zien dat ik een grote hond wordt. Ik wordt dus nog groter en ik zie er al best stoer uit, maar dat ben ik helemaal niet.
Ik kom uit Roemenië en daar ben ik op straat gevonden toen ik nog ieniemienie was. Daarna ben ik, samen met mijn broertje en zusjes, in een asiel terecht gekomen. Heel veel mensen uit het buitenland hebben zich voor ons ingezet en daarom konden wij naar Nederland komen.
We kregen hier allemaal een baasje, dat was boffen, dat zou in Roemenië nooit gelukt zijn.
Maar ik ben teruggebracht naar de opvang van SOS Dogs in Didam. Nou denk je misschien dat zal wel aan mij liggen, maar helemaal niet hoor. Met mij is niks mis, ik ben gewoon een leuke pup. Tuurlijk ik moet nog veel leren en alles was nieuw en anders, dus het was allemaal best spannend.  Maar ook leuk hoor.
Ik kan al best wat, ik ben zindelijk en in huis gewend. Ik slaap meestal buiten de bench en ik heb bij mijn baasjes nog nooit wat gesloopt. Binnen in huis ben ik nergens bang voor en als er vreemde mensen komen, vind ik dat ook steeds minder eng en ga ik voorzichtig naar ze toe. Ik durf steeds meer.
Ik vind het fijn om in de tuin te zijn want daar kan je lekker rondsnuffelen, spelen en rennen. Ik kan al een beetje aan de riem lopen, maar langs een drukke weg vind ik dat nog wel heel spannend. Maar dat is toch niet gek?
Ik ben op zoek naar lieve mensen die mij alle tijd geven om te wennen aan mijn nieuwe leven en die mij nog veel meer willen leren.

Baasje worden?

Jackson is in Nederland! Mocht u interesse hebben in Jackson dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Jackson is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!