Ibor lieve pup

Mijn naam is Ibor en ik ben een reutje van 6 maanden oud, mijn geboortedatum is 01-09-2021.  Ik ben nu middelgroot en ze denken dat ik een grote hond word.
Ik heb nog een zusje, die heet Isra. Wij zien er allebei een beetje anders uit, maar toch zie je aan onze snoetjes wel dat we familie zijn. Mijn lijfje is bijna helemaal zwart en ik heb een mooi koppie met van die leuke wenkbrauwtjes.
We zijn gevonden vlakbij de grote stad Oradea in Roemenië. Het stel dat ons heeft gered wilde ons naar het asiel van SOS Dogs brengen, maar we waren nog zo klein dat ze ons eerst zelf hebben opgevangen. Toen we wat groter waren en alle vaccinaties hadden gehad zijn we wel naar het asiel gebracht.
We zaten daar samen met andere pups buiten in een verblijf. Wij zijn heel vrolijk en speels en we hebben het gezellig met z’n allen want we kunnen lekker veel met elkaar stoeien en zo.
Maar een lieve pup zoals ik hoort natuurlijk niet in een asiel te wonen. Ik was allang oud genoeg om te mogen reizen, en heb pas mijn koffertje gepakt en ben nu in Nederland.
Ik ben op zoek naar een baasje voor mijzelf. Wil jij misschien mijn baasje worden? 

Baasje worden?

Ibor is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ibor dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ibor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 01-09-2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!