Henry van de H-puppies

Hoi ik ben Henry en ik ben een pup van zo'n 4 maanden en ik ben een jongen. Ik heb leuke hangoren en ik word later niet zo heel groot, denk ik, middelgroot of zo.
Ik heb ook nog vijf broertjes en drie zusjes. Ze hebben ons allemaal een naam met de letter H gegeven en noemen ons ook wel de H-puppies. Zo weten ze dat we allemaal bij elkaar horen.
Je kan dat namelijk niet meteen zien, een paar van ons zijn zwart en een paar lichtbruin. Het komt omdat we kruisingen zijn en de een lijkt misschien meer op pap en een ander weer meer op mams of andersom.
De mensen van SOS zagen onze moeder met een hele dikke buik lopen ergens in Sisterea en probeerden haar te vangen om haar te helpen. Maar onze mams vertrouwde het niet en liet zich niet pakken. Ze was op zoek naar plekje om ons te krijgen en ze koos de achtertuin van een familie in het dorp. Toen de familie ons ontdekt had hebben ze wel naar SOS gebeld om te vertellen dat wij allemaal waren geboren.
De familie heeft een poosje voor mams en ons allemaal gezorgd, maar toen het tijd was voor onze entingen enzo, hebben de mensen van SOS ons opgehaald.
Daarna zaten we met z’n allen samen buiten in een verblijf in het asiel. Er was genoeg ruimte is om onze pootjes te strekken en rond te rennen en als we wilden slapen of schuilen dan gingen we in een van de hondenhokjes liggen. Lekker bij elkaar, want dat was warm en buiten kan het heel koud zijn in Roemenië.
Omdat ik oud genoeg was om op mijn eigen pootjes te staan mocht ik pas mijn koffertje pakken.
Ik heb een hele lange reis achter de rug en ik ben nu in Nederland, in de opvang in Didam. Ik hoop dat ik hier niet zo heel lang hoef te wachten en dat ik snel een baasje vind.
Misschien wil jij mij wel adopteren? Spannend hoor, ik moet natuurlijk nog veel leren, dat snap je denk ik wel. Als jij het leuk vindt mij alle dingen te leren en ik ga mijn best doen, dan worden we beste vriendjes!

 


Henry is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!