Geta eentje van de G-zusjes

Oi! Ikke ben Geta en ik ben een puppy van 6 maanden. Ik sta een beetje gek op de foto en ik lijk misschien groot, maar dat ben ik helemaal niet. Ik ben een leuk middelmaatje.
Ik was samen met mijn zusjes Gerda en Gina in het asiel van SOS Dogs in Roemenië. Ik weet niet precies meer waneer het was, maar ze hebben ons drietjes gevonden ergens in de berm langs de weg. Ze denken dat we daar door het baasje van onze moeder uit de auto waren gezet. Gelukkig was het niet zo ver van het asiel van SOS Dogs vandaan, dus daar zijn we toen naar toegebracht.
We worden daar goed verzorgd hoor, maar puppies horen niet in een asiel te wonen hè. Daarom mochten wij mee op reis naar Nederland om eigen baasjes te zoeken.
Ik ben lief en gezellig en speels en soms misschien een beetje ondeugend. Ik ben dus een echte pup. Ik heb nog niet zo veel geleerd in mijn leventje, dus ik zal nog moeten leren wat wel en niet mag in huis. Maar als ik bij jou mag komen wonen, beloof ik dat ik mijn stinkende best ga doen. Ik zal jullie een poepie laten ruiken, haha!

Baasje worden?

Geta is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Geta, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Geta is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!