Emma stoere meid

Mijn naam is Emma en ik ben een puppy van 5 maandjes. Ik wordt later best een stoere meid, want ik ga nog groeien en ik wordt denk ik wel groot.
Ik ben samen met mijn zusje Erna hier in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Eerst was ik in het asiel in Beius, maar toen mocht ik hiernaartoe. Ik ben hier buiten in een groot hok met nog andere hondjes. Dat is leuk hoor, want ik ben niet alleen en ik heb vriendjes om mee te spelen. Ik heb het maar druk, ik moet kijken wat ze aan het uitspoken zijn en me ermee bemoeien en als ze gaan rennen dan ga ik ze achterna.
Ik blijf nog maar heel even hier in het asiel want ik mag al snel op reis. Helemaal naar Nederland toe omdat daar lieve mensen wonen die misschien wel mijn baasjes willen worden.
Nou hoop ik maar dat jullie daar kunnen zien hoe mooi ik ben. Op de foto’s zie je vooral mijn blote puppenbuik, maar je moet me geloven hoor, ik ben heel leuk. En ik beloof jou, dat als jij mijn baasje bent, dat het dan heel gezellig wordt. Jij moet me nog wel wat manieren leren, want ik heb nog nooit in een huis gewoond en ik ben nog maar een pup. Dus niet boos worden op mij als ik iets niet meteen snap!

Meer info

Emma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Emma is nu in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Emma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!