Elsa doet haar best

Ik ben Elsa en ik ben nog een puppy. Ik zal niet meteen alles verklappen maar ik kan jullie al vast wel dit vertellen: ik ben heel lief. Ik ben nou 6 maanden en ik ga nog een beetje groeien. Ze denken dat ik niet zo heel groot wordt maar middelgroot. Jullie willen dat vast graag weten, maar ik merk het vanzelf wel.
Ik was eerst in het asiel in Beius en nu ben ik in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Ik zit met andere puppies in een buitenverblijf en dat is heel gezellig. We slapen bij elkaar en als we wakker zijn dan spelen we heel veel. Dat is heel leuk, stoeien en gek doen en rennen zo hard als je kan.
Ik ga binnenkort mijn koffertje inpakken, want dan mag ik op reis. Ik ben heel benieuwd hoe het daar bij jullie is. Ik moet nog wel leren hoe het er in de echte wereld aan toe gaat. Ik bedoel in een huis en met een baasje enzo. Dat is allemaal nieuw voor mij. Maar ik ga mijn best doen hoor! Ik had al verteld dat ik heel lief ben en de rest mogen jullie ontdekken!

Meer info

Elsa is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Elsa is nu in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Elsa, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!