Elka gevonden in het bos

Woehoef, hallo, ik ben Elka. Ik ben een pup en ik ben nou vier maanden en een beetje. Omdat ik nog een paar maanden ga groeien, denken ze dat ik een grote hond ga worden. Ik ben een meisje, een leuk mixje en heb een mooi wit jasje met zwarte vlekjes aan.
Ik ben in het asiel van SOS Dogs in Roemenië sinds een van de nachtwakers mij en mijn broertje Elek heeft gered. Hij was op weg naar het asiel en heeft hij ons midden in het bos gevonden. Dat was een poosje geleden, we waren toen pas vier weken oud en nog heel klein. Het is een raadsel hoe we daar in het bos terecht zijn gekomen.
We hebben ontzettend geboft dat we gevonden zijn en omdat we zo klein waren, waren ze bang dat we het niet zouden redden. Maar we waren sterk en met de zorg van de mensen van SOS is het helemaal goed met ons gekomen.
We zijn alweer een paar maanden verder en ik zit nou buiten in een veldje samen met andere puppies. Het is hier een dolle boel en ik speel heel veel met mijn vriendjes. Ik ben gewoon een speelse pup.
Ik ben dus een vondelingetje en heb nog nooit een baasje gehad of in een huisje gewoond. Maar dat wil ik wel heel graag en ik zoek iemand die het leuk vindt mij alles te leren, want ik weet nog niet zo veel. Misschien duurt het even voordat ik het snap of wie weet heb ik wel verborgen talenten. 😄
Als er iemand daar bij jullie in Nederland is, mijn baasje wil worden, dan mag ik met de bus mee. Ik hoop dat ik mijn koffertje mag pakken en op reis mag.

 


Elka is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!