Elek gevonden in het bos

Elek is een pup van ongeveer 5 maanden. Hij is al een flinke jongen en omdat hij natuurlijk nog meer zal groeien, zal hij zeker een hele grote hond worden. Hij is een kruising, een leuke mix, met een mooi wit jasje met zwarte vlekjes aan.
Toen hij nog heel klein was en pas vier weken oud is hij samen met zijn zusje gevonden midden in het bos. Een van de nachtwakers van SOS Dogs was op weg naar het asiel en zag de twee en heeft ze gered.
Het is een raadsel hoe ze daar in het bos terecht zijn gekomen. Ze hebben ontzettend geboft dat ze gevonden zijn en omdat ze zo klein waren, waren ze bang dat ze het niet zouden redden. Maar ze waren sterk en met de zorg van de mensen van SOS is het helemaal goed met Elek en Elka gekomen.
Dat was een poosje geleden en inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en mochten ze mee met de bus naar Nederland. Elek is nu in de opvang van SOS in Didam. De meeste tijd is hij buiten in een veldje samen met andere puppies.
De andere hondjes zijn veel kleiner en Elek lijkt wel een reus, maar hij is heel lief en voorzichtig met de kleintjes. Deze grote lobbes is een schat en heel gemoedelijk en vrij rustig. Hij is al heel groot, maar nog steeds een sullige pup en heel aandoenlijk.
Hij is dol op mensen en wil graag bij je zijn en is bescheiden, hij staat geduldig te wachten tot hij aan de beurt is voor een knuffel of een koekje. Elek heeft een heel mooi karakter, hij is een super vriendelijke, zeer sociale knul.
Elek heeft nog nooit een baasje gehad of in een huisje gewoond. Maar dat wil hij natuurlijk wel heel graag. Hij zoekt iemand het leuk vindt hem alles te leren.

 


Elek is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!