Dodi van de D-puppies

Ik ben Dodi, ik ben er eentje van de D-puppies, wij zijn met z’n vieren. Omdat we bij elkaar horen hebben we allemaal en naam met dezelfde letter gekregen. De “D” van Dog.. haha. Wij zijn een leuke bonte familie, we zijn allemaal verschillend van kleur en ik ben zwart met wit.
Onze mama woont in een dorpje, hier in Roemenië, niet zo ver van Sisterea vandaan, waar het asiel van SOS Dogs is. Toen ze ons had gekregen, belden de mensen naar SOS Dogs om te helpen. Ze hebben ons gevaccineerd enzo en mama hebben ze gesteriliseerd. Mama is in het dorpje geblevenen wij gingen naar het asiel in Sisterea.
Ik ben heel lief en speels en ik wordt een grote hond, denk ik. Ik ben nou middelgroot en ik ben ongeveer 7 maanden, mijn geboortedatum is 22-02-2021. Dus allang oud en groot genoeg om op mezelf te gaan wonen. Daarom mocht ik mee op reis met de grote bus naar Nederland. Ik ben nou in de opvang van SOS Dogs in Didam en ze zijn als het goed is, druk bezig een baasje voor mij te zoeken. Ik hoop dat het ze lukt.. ik wil heel graag een echte huishond worden.

Baasje worden?

Dodi is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Dodi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Dodi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 22-02-2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!