Daigo van de D-pups

Dit prachtige knulletje heet Daigo. Hij is er een uit een nestje van 5. Deze mooie familie bestaat uit 3 teefjes en 2 reutjes. De meisjes zijn allemaal zwart en de jongens grijs. Misschien dat de meisjes op moeder lijken en de jongens op vader, of andersom, maar we weten het niet. De pups zijn door de mensen van SOS Dogs in Roemenië,  zonder moeder, gevonden. Ze waren vlakbij het asiel gedumpt en daarna opgevangen en verzorgd in het asiel. Nu ze 4 maanden zijn, zijn ze oud genoeg om te reizen en komen ze binnenkort naar Nederland. De hele familie komt zaterdag 8 februari bij ons aan.
De twee broertjes Daigo en Dido lijken heel veel op elkaar. Dezelfde eigenwijze ruwharige snoetjes en bijna dezelfde vachttekening. Ze zijn moeilijk uit elkaar te houden, maar Daigo is ietsiepietsie groter en heeft wat meer wit in zijn kraag.
Het zijn mooie mixjes, maar we hebben geen idee wat voor kruising het is. Als jij het weet, mag je het ons vertellen. Ook weten we niet zeker hoe groot ze gaan worden, maar we denken middelgroot.
Daigo speelt graag met zijn broertje en zusjes en de andere pups. Ze zitten allemaal samen in een verblijf in het asiel en het is best een dolle boel. Ze buitelen over elkaar heen en stoeien, ravotten en rennen totdat ze moe zijn. Soms komen er mensen in het verblijf, om brokjes te geven of om schoon te maken. Daigo vindt het gezellig als er mensen zijn en doet zijn best aandacht te krijgen: "Joehoe! hier ben ik! kom maar op met die aaitjes!".
Daigo zoekt nog een plekje om te wonen. Hij wil graag een baasje die lief voor hem is, tijd voor hem heeft en die snapt dat hij nog maar een pup is en nog een beetje manieren moet leren.

Meer info

Daigo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Daigo is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Daigo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Daigo?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!