Coda een lief zachtaardig meisje

Deze mooie dame heet Coda. Haar geschatte geboortedatum is september 2021. Coda is ongeveer 45 centimeter schofthoogte.
Coda is samen met de andere 4 broertjes en zusjes als pup gevonden op de vuilnisbelt.. Daar waren ze gedumpt, samen met hun moeder. Gelukkig zijn ze gevonden door een lieve familie. Daar mochten ze blijven tot ze al hun prikjes hebben gehad en zijn daarna naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gekomen. Daar wachten ze nu al weer een hele lange tijd op een fijn baasje. Hun moeder heeft een fijn plekje gevonden, een paar van de andere ook, maar Coda wacht nog steeds!

Coda is, net als de rest van haar familie, enorm vrolijk, heel erg enthousiast en een prachtig meisje. Ze kan heel goed met de andere honden overweg en houdt er van om met hun te rennen en te stoeien. Ze is sociaal naar mensen toe, maar vreemde mensen wil ze wel eerst leren kennen. Ze heeft een lief en zachtaardig karakter en is een vrolijk meisje. Natuurlijk moet ze nog wel wat dingen leren, maar dat is natuurlijk logisch. Wie geeft haar eindelijk haar thuis?

Coda is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Coda dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Coda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

 

  • Geboortedatum: september 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!