Coda van de C-pups

Hoi ik ben Celine en ik ben er eentje van de C-pups. We zijn met z’n vijven. We zijn nu ongeveer 8 maanden en we worden middelgrote hondjes. Onze mam is ook niet zo groot namelijk, zoiets van 45 centimeters hoog.
We zijn kruisingen, mixjes… en echte vuilnisbakkenrasjes. Want weet je waar wij gevonden zijn? Op de vuilnisbelt !! Daar zijn wij geboren. Onze mama was daar ergens in de buurt gedumpt.
Gelukkig zijn we gevonden door een lieve familie en we zijn met z’n allen bij hun in de tuin opgevangen. In Roemenië wonen heel veel hondjes in de tuin en niet in huis, dat is heel gewoon.
Nu we groter zijn en alle prikjes enzo gehad hebben, zijn we naar het asiel van SOS gebracht, want we zijn helemaal klaar voor adoptie.
Onze mama is al geadopteerd hier in Roemenië en wij duimen dat we ook geluk hebben en een er ergens een baasje voor ons is.
Wij zijn hele vrolijke en speelse hondjes. We hebben veel lol samen, we zijn druk met stoeien enzo. We vinden het ook heel leuk als er mensen bij ons in het verblijf komen. Dan rennen we op ze af om ze te besnuffelen en kusjes te geven.
Ik hoop dat je mij leuk vindt en mijn baasje wilt worden.

Baasje worden?

Coda is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Coda dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Coda is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: oktober 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!