Chloë prachtig pupje

Ik ben Chloë en ik ben een leuke pup van 5 maanden oud. Ik ben een echt Roemeens zwerfhondje, een kruising dus, en daarom weten ze niet hoe groot ik word, middelgroot of groot.
Ik ben nou in het asieltje van Iulia* en net zoals zoveel hondjes hier ben ik gevonden op straat. Ik was toen nog kleiner dan nu, en ik had het daar in mijn eentje nooit gered. Dus ik heb mazzel gehad dat ik door dierenvrienden gevonden ben en nou hier wordt opgevangen. Veel puppies in Roemenië hebben niet zoveel geluk.
Ik hoop dat ik nog meer geluk heb en een eigen baasje mag vinden. Dat zou toch helemaal geweldig zijn! Stel je voor, ikke, met mijn luie kontje in een warm mandje helemaal in Nederland.
Als mijn snoetje jou aanstaat en jij mij adopteren wilt, laat het die piepeltjes van SOS dan gauw weten, dan kan ik mijn koffertje gaan pakken.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Chloë is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Chloë, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Chloë is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!