Celine een heerlijke vrolijke meid

Deze mooie dame heet Celine. Haar geschatte geboortedatum is september 2021. Celine is ongeveer 45 centimeter schofthoogte.
Celine is samen met de andere 4 broertjes en zusjes als pup gevonden op de vuilnisbelt.. Daar waren ze gedumpt, samen met hun moeder. Gelukkig zijn ze gevonden door een lieve familie. Daar mochten ze blijven tot ze al hun prikjes hebben gehad en zijn daarna naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gekomen. Daar wachten ze nu al weer een hele lange tijd op een fijn baasje. Hun moeder heeft een fijn plekje gevonden, een paar van de andere ook, maar Celine wacht nog steeds! Dat is dan ook de reden dat Celine naar Nederland is gekomen. We hopen dat we, als ze al in Nederland is, eindelijk dat fijne plekje voor haar te kunnen vinden.

Celine is enorm vrolijk, heel erg enthousiast en een prachtig meisje. Ze kan heel goed met de andere honden overweg en houdt er van om met hun te rennen en te stoeien. Ze sociaal naar mensen toe en ze vind eigenlijk iedereen lief maar moet je wel echt even leren kennen. We merken wel dat de verhuizing naar Nederland een beetje spannend voor haar was. Ze heeft dus heel even tijd nodig om te wennen aan een nieuwe situatie, dat is natuurlijk ook logisch als je 2 jaar in een asiel woont. Maar ze past zich gelukkig wel snel aan. Ze heeft echt een heel lief en vooral zachtaardig karakter. Het is echt een lieve meid! Natuurlijk moet ze nog wel wat dingen leren, maar dat is natuurlijk logisch. Wie geeft haar eindelijk haar thuis?

 


Celine is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geschatte geboortedatum: september 2021
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!