Candor een lieve vrolijke knul

Deze prachtige knul heet Candor. Zijn geschatte geboortedatum is september 2021. Candor is ongeveer 50 centimeter schofthoogte.
Candor is samen met de andere 4 broertjes en zusjes als pup gevonden op de vuilnisbelt.. Daar waren ze gedumpt, samen met hun moeder. Gelukkig zijn ze gevonden door een lieve familie. Daar mochten ze blijven tot ze al hun prikjes hebben gehad en zijn daarna naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gekomen. Daar wachten ze nu al weer een hele lange tijd op een fijn baasje. Hun moeder heeft een fijn plekje gevonden, een paar van de andere ook, maar Candor wacht nog steeds!

Candor is een vrolijke knul, erg enthousiast en blij. Hij kan heel goed met de andere honden overweg en houdt er van om met hun te rennen en te stoeien. Mensen vind hij heel lief, wel moet hij je eerst even leren kennen. Hij vind de aandacht heerlijk en komt graag naar je toe voor wat aandacht. Hij heeft een wat voorzichtig en zachtaardig karakter. Hij is prachtig met zijn mooie lange poten. Natuurlijk moet hij nog wel wat dingen leren, maar dat is logisch als je opgroeit in een asiel. Wie geeft hem eindelijk zijn thuis?

Baasje worden?

Candor is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Candor dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Candor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: september 2021
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!