Cajo een kleine wolf

Deze knappe knul heet Cajo! Cajo is een broertje van Camir, Cendo en Clay. Zijn geschatte geboortedatum is mei 2022, hij is dus nog een pup en we denken dat hij zal uitgroeien tot een grote hond.
Hij is samen met zijn broers gevonden in het bos. Antonia kreeg een bericht dat er puppies gedumpt waren in het bos. Vijf pups zouden het zijn. Na lang zoeken kon Antonia er maar vier vinden, wat er met nummer 5 is gebeurd weten we helaas niet.
De kleintjes mochten mee naar haar asiel en daar opgroeien tot de mooie knullen die ze nu zijn. Antonia noemt ze “my little wolves”.
Nu ze ouder zijn dan 4 maanden, hebben ze alle prikjes enzo gehad en zijn ze helemaal klaar om op reis te gaan, het liefst naar Nederland! We hopen dat er al een lief baasje die voor ze klaar staat.
Voor alle vier geldt dat het heerlijke, vrolijke en sociale hondjes zijn. Ze kunnen goed met andere honden overweg en aandacht en knuffels van mensen zijn favoriet!
We hopen voor Cajo (en natuurlijk ook zijn andere broertjes) een fijn huisje te vinden.

Baasje worden?

Cajo is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Cajo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cajo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± mei 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!