Caja goudblond ruwhaartje

Karcsi, beheerder van het asiel van SOS Dogs in Roemenië, zag dat een man pups wilde dumpen vlakbij het asiel. Hij sprak de man aan en kwam erachter dat de moederhond bij de man thuis was. Hij heeft hem er toen van overtuigd de moederhond te laten steriliseren door SOS Dogs. Na sterilisatie is de moederhond weer terug naar de eigenaar gegaan, en de pups bleven in het asiel. De pups zijn met z’n drieën, het zijn drie mooie meisjes, Caja, Cira en Cita.
Caja is een goudblond ruwharig hondje van ongeveer 4 maanden oud. We denken dat dit pupje een grote hond wordt. In het asiel zit ze met haar zusjes en de D-pups in een buitenverblijf. Ze kan met iedereen goed overweg en speelt heel veel met haar vriendjes. Vaak is het een vrolijke drukke boel met de pupjes bij elkaar. Haar staartje zwiept blij heen en weer als ze aan het dollen en stoeien zijn.
Mensen vindt ze ook heel erg lief! Als ze het verblijf binnen komen, laat ze duidelijk zien hoe fijn ze het vindt dat ze er zijn, door te kwispelen en te springen van plezier. Oh wat zou ze graag eens verder willen kijken dan dit verblijf en met de mensen mee gaan.
Gelukkig kan ze binnenkort het buitenverblijf en het asiel verlaten. Ze gaat namelijk op reis naar Nederland op zoek naar een baasje. Ze wil nog heel veel leren en ontdekken, dus het zou geweldig zijn als jij haar wilt adopteren.

Meer info

Caja is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Caja is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Caja, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Caja?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!