Brigi heldin op sokken

Dit is Brigi, het zusje van Bandit. Ze lijken niet echt veel op elkaar, maar zijn toch echt broer en zus. Ze hebben dezelfde moeder maar misschien niet dezelfde vader. Ze is nu zo'n 6 maanden oud ongeveer en wordt een grote hond.
Brigi speelt heel leuk met de andere honden, lekker samen rennen, ravotten en stoeien,  Ze is dol op haar soortgenootjes en niet kieskeurig, ze vindt alle honden even lief en gezellig.
Maar Brigi is toch een beetje een heldin op sokken. Ze vindt nieuwe mensen nogal spannend. Bij de mensen die ze kent is ze al wel aanhankelijk en knuffelig, maar met nieuwe onbekende mensen (nog) niet.  Ze komt je bijvoorbeeld niet meteen begroeten, en kijkt eerst even de kat uit de boom. Ze is dus niet zo'n hondje dat meteen naar je toe komt. Maar als je wat lekkers bij je hebt, is ze wel nieuwsgierig. Je kunt haar dus makkelijk omkopen met koekjes of ander lekker eten. Omdat ze zo van koekjes en snoepjes houdt is ze goed te trainen en kan ze snel leren en vertrouwen krijgen.
Ze verdient tijd, geduld, liefde en begrip om te wennen. Bij de juiste baas met begrip en geduld wordt dit mooie meisje een gouden hondje.

Meer info

Brigi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Brigi is nu in Nederland. Zij is in onze kleinschalige opvangt te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Brigi, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Brigi?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!