Boston lief & mooi

Wie ben ik? Ik ben Boston, een lief hondenmeisje van 5 of 6 maanden oud. Ik ben dus een puppy, en ik heb een leuk snoetje en mooie bruine kijkers.
Ze denken dat ik een grote hond wordt als ik later groot ben. Ik heb nu nog een puppylijfje en puppypootjes maar ik ga nog wel iets groeien denk ik. Misschien wordt ik nog ietsiepietsie groter of een boel, het is een verrassing! Dat komt omdat ik een van-alles-en-nog-wat hondje ben, een kruising bedoel ik. Ik heb ook nog zusjes en een broer en die zien er ook weer allemaal anders uit, heel apart.
Samen met mijn zusjes en broer zat in het asiel in Beius, dat is een stad in Roemenië. Ik weet nie hoe ik daar terecht ben gekomen, maar ik hoor daar natuurlijk niet thuis. Nou ben ik pas verhuisd, maar weer naar een ander asiel, dat van SOS Dogs in Sisterea. Vandaaruit konden we op reis naar Nederland en ik ben nu in de opvang van SOS Dogs in Didam. Ik ben op zoek naar een baasje.
Ik wil graag eentje waar ik heel veel bij mag zijn, die heel lief voor mij is en waar ik veel van kan leren. Ik ben verlegen en nog een beetje onzeker, dus ik heb mensen nodig die geduld met mij hebben en mij de tijd geven om te wennen.

Baasje worden?

Boston is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Boston, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Boston is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!