Bonny met grappige oortjes

Ik ben Bonny. Ik ben samen met mijn zusje Mica en broertje Bono op straat gevonden in Roemenië. Ze hebben toen SOS Dogs gebeld en die zijn ons op komen halen. We werden eerst apart gezet en kregen prikjes enzo en daarna mochten we blijven. We zaten daar buiten in een grote kennel en ik kon lekker spelen met mijn broer en zus en ook met andere hondjes. In het verblijf zaten nog meer soortgenootjes en toen die allemaal op reis naar Nederland gingen, mochten wij gelukkig ook mee!
Het was een lange reis, poeh poeh, maar we zijn nu fijn in Nederland. Hier wonen gelukkig mensen die hondjes zoals ik wel lief en leuk vinden.
Ik ben nog een pup, want ik ben pas zo'n 5 maanden oud. Ik lijk wel op mijn broer en zus, maar ben toch ietsiepietsie anders. Ik heb hele bijzondere flapjes, kijk maar op de foto!
Ik kan ook al heel mooi zitten, dat zie je ook al wel. Zit, lig ik kan het allemaal, alleen nog niet op commando haha. Je zult mij nog wel moeten leren wat ik wel en niet mag en moet doen, want ik ben nog een pup en ik heb nog nooit in huis gewoond. Maar ik ben lief en slim en ik wil heel graag leren!

Meer info

Bonny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bonny is nu in Nederland. Zij is in onze kleinschalige opvangt te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bonny, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: labrador x herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bonny?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!