Blake lief & braaf

Wie ben ik? Ik ben Blake, een lief braaf beestje van 5 of 6 maanden oud. Ik ben dus een puppy en heel leuk gezelschap, ik kan gek doen en kwispelen en daar wordt iedereen vrolijk van.
Ze denken dat ik een middelgrote hond wordt als ik later groot ben. Ik heb nu nog een puppylijfje en puppypootjes maar ik ga nog wel iets groeien denk ik. Misschien wordt ik nog ietsiepietsie groter of een boel, het is een verrassing! Dat komt omdat ik een van-alles-en-nog-wat hondje ben, een kruising bedoel ik. Ik heb ook drie zusjes en die zien er ook weer allemaal anders uit, heel apart.
Samen met mijn zusjes zat in het asiel in Beius, dat is een stad in Roemenië. Ik weet nie hoe ik daar terecht ben gekomen, maar ik hoor daar natuurlijk niet thuis. Nou ben ik pas verhuisd, maar weer naar een ander asiel, dat van SOS Dogs in Sisterea. Vandaaruit konden we op reis naar Nederland en ik ben nu in de opvang van SOS Dogs in Didam. Ik ben op zoek naar een baasje.
Ik wil graag eentje waar ik heel veel bij mag zijn, die heel lief voor mij is en waar ik veel van kan leren. Ik ben verlegen en nog een beetje onzeker, dus ik heb mensen nodig die geduld met mij hebben en mij de tijd geven om te wennen.

Baasje worden?

Blake is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Blake, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Blake is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5-6 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!