Billy gouden mixje

Hallo ik ben Billy. Ik woon in een asiel in Campina, dat is vlakbij Boekarest, de hoofdstad van Roemenië. Ze hebben mij op straat gevonden toen ze bezig waren met een sterilisatie project.
Toen hebben ze mij ook meteen gered. Ik heb wel mazzel gehad, heel veel hondjes hier in Roemenië hebben niet zoveel geluk.
Nou hebben ze mij verteld dat ik zelfs binnenkort naar Nederland toe mag. En dat ik daar vast en zeker een baasje zal vinden. Wat een bofkont ben ik.
Ik ben 5 maanden oud en heb goudkleurige haren. Ik lijk wel een kleine Golden retriever of zoiets… ik ben best een leuk mixje. Ik heb een lief karakter en ik ben dol op mensen. Ik ben ook best slim maar moet nog wel veel leren denk ik. Ook al heb ik best veel meegemaakt er zijn toch ook nog een heleboel dingen die ik nog niet weet of nog niet ken.
Mag ik misschien bij jou komen wonen? Je kunt de mensen van SOS bellen en dan vertellen ze je meer over mij.

Meer info

Billy is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Billy is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Billy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Billy?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!