Bentley lief & mooi

Wie ben ik? Ik ben Bentley, een lief hondenmeisje van 7 maanden oud, ik ben dus nog steeds een puppy. Ik ben een mooi hondje met een roze neusje en bijzondere kleur oogjes en een beetje ruwharige vacht.
Ze denken dat ik een middelgrote hond wordt als ik later groot ben. Ik ben een slank dametje maar ik ga nog wel iets groeien denk ik. Misschien word ik nog ietsiepietsie groter, ik weet het niet zeker. Dat komt omdat ik een van-alles-en-nog-wat hondje ben, een kruising bedoel ik. Ik had ook nog zusjes en een broer en die zagen er ook weer allemaal anders uit, heel apart.
Samen met mijn zusjes en broer zat in het asiel in Beius, dat is een stad in Roemenië. Ik weet nie hoe ik daar terecht ben gekomen, maar ik hoorde daar natuurlijk niet thuis. Daarna was ik verhuisd naar een ander asiel, dat van SOS Dogs in Sisterea. Daar ontdekten ze dat er iets mis was met mijn linker achterpootje, het was gebroken. Geen idee hoe dat is gebeurd, ik heb misschien een rare sprong gemaakt of zo. Ze hebben mij geopereerd en ik moest herstellen en daarom ben ik wat later naar Nederland gekomen dan mijn broertje en zusjes. Die hebben allemaal al een huisje, de bofferd. Nou ik nog!
Het gaat al wel beter met mijn pootje, maar het is nog niet helemaal goed. Ik was al bijna gewend op drie pootjes te lopen en nu pas gebruik ik ze weer alle vier. Ik moet het veel vaker gaan gebruiken zodat ik daar weer spieren krijg. Ik loop nu nog een beetje gek.
Ik hoop dat ik baasjes vind die het niet erg vinden dat ik niet helemaal perfect ben. Ik ben in ieder geval superlief en blij en speels en knuffelig, dus eigenlijk alles wat je je maar in een hondje wensen kan.

Baasje worden?

Bentley is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Bentley, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Bentley is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!