Ben pienter pupje

Ik ben Ben, ik ben wit en heb een heel leuk snoetje en mooie hangoortjes. Ik ben een kruising, maar wat voor een dat weet ik niet. Ik ben nou 5 maandjes, ik ben dus nog een pup en ik word een middelgroot hondje.
Ik woon in het asieltje van Antonia, dat is in Campina en dat is weer in Roemenië. Er zijn hier nog meer hondjes, en dat vind ik heel leuk. Ik heb heel veel vriendjes en ik speel heel graag.
Ik ben ook dol op mensen, en iedereen vindt mij lief. O ja, en slim, ze zeggen dat ik heel pienter ben. Dat komt goed van pas, want als ik bij jullie mag komen wonen, zal ik nog veel moeten leren.
Ik heb nog nooit in huis gewoond en heel veel dingen zijn nieuw voor mij. Maar ik ga mijn beste pootje voorzetten, als jij een plekje voor mij hebt. Samen zullen we het heel gezellig gaan hebben! Laat je de mensen van SOS gauw weten als jij mijn baasje wilt worden?

Baasje worden?

Ben is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ben, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ben is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!