Arina van de A-pups

Mijn naam is Arina en ik ben een meisje van 5 maanden jong. Ik ben er eentje van de A-pups. Ik heb vier broertjes en omdat wij bij elkaar horen hebben we allemaal een naam met de letter A gekregen.
Zal ik wat over onze familie vertellen? We hebben een hele lieve moeder maar we weten niet wie onze vader is, die hebben we nooit gezien. Het zat onze mams niet mee, want ze zat in het gemeente asiel van de stad Oradea. Het gemeente asiel is een nare plek, daar kun je als hond beter niet zijn. De mensen daar hebben ook niet goed opgelet, want mams was zwanger en een paar maanden geleden zijn wij dus allemaal in het asiel geboren.
Gelukkig kwam, niet veel later, iemand van SOS Dogs in het asiel kijken. We waren toen pas twee dagen oud en hij nam ons, samen met mama, gauw mee naar het asiel van SOS Dogs. Daar is het veel beter en we zijn heel goed opgevangen en verzorgd.
Nu ben ik een leuke pup en als ik later groot ben wordt ik een grote hond, net als mijn broertjes. Wij zien er wel allemaal een beetje anders uit; ik heb een donker snoetje en een mooi velletje in verschillende tinten.
Eerst werden we binnen opgevangen, maar nu we groot genoeg zijn, zitten we samen met andere puppies in een buitenverblijf. We kunnen schuilen en slapen in de hondenhokjes. Maar we spelen graag buiten en als het dan geregend heeft is het soms een grote modderboel. Ik vind dat niet erg, okeetjes het voelt een beetje nat, maar mijn vachtje kan daar wel tegen.
Maar ik denk dat ik ook wel kan wennen binnen in een huis en aan een warme mand. Ik mag binnenkort, met mijn hele familie, op reis naar jullie en ik hoop dat ik dan een plekje bij iemand thuis krijg. Sjongejonge wat een avontuur. Je snapt denk ik wel dat ik nog veel moet leren, maar als mijn baasjes lief voor mij zijn, dan komt alles vast wel goed.

Baasje worden?

Arina nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Arina, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Arina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!