Ammy van de A-puppies

Tjongejonge wat een dag vandaag. Wat een gedoetjes. Wij A-puppies werden allemaal opgetild, één voor één, en met onze blote buikjes naar voren moesten we op de foto. En dat allemaal voor jullie, zodat jullie weten wie wie is.
Nou ik ben dus Ammy! Ik ben zwart met een heel klein beetje lichtbruin op mijn pootjes. We zien er allemaal ietsiepietsie anders uit, maar we zijn familie en horen bij elkaar. Daarom noemen ze ons de A-puppies en hebben we allemaal een naam met de "A".  Wij Aaaatjes zijn met een beetje boel... wel met één, twee… zeven stuks!
In september 2020, toen wij pas geboren waren, waren we met onze mams ergens buiten op een afgelegen veldje. We waren allemaal dicht tegen elkaar aan gekropen. Een mevrouw heeft ons toen gevonden en zij was heel lief voor ons. Zij zorgt nu nog steeds voor onze moeder, maar wij zijn allemaal naar het asiel van SOS Dogs gebracht. Zodat wij nieuwe baasjes kunnen vinden.
Onze moeder is een kleine hond en wij zijn nu vier-en-een-halve maand oud en ik geloof al groter dan mams. Ze denken dus dat we middelgrote honden worden, maar ze weten het niet zeker hè, omdat ze niet weten wie onze vader is. Enne wij weten het ook niet.
Binnenkort mogen we onze koffertjes inpakken en gaan we op reis naar Nederland. Ik hoop dat ik lieve baasjes krijg, die snappen dat ik nog klein ben en alles nog moet leren. Als ik af en toe ondeugend mag zijn, dan komt alles vast goed.

Baasje worden?

Ammy is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Ammy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ammy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maand
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!