Pufi zwervend op straat gevonden

Deze knappe kleine knul heet Pufi. Pufi is een reutje. Zijn geschatte geboortedatum is januari 2013. Hij is in april gevonden, zwervend door de drukke straten van Boekarest. Hij zag er niet uit.. Zijn vacht vies en vervilt. De dierenarts wilde hem niet eens helpen! Hij moest eerst maar gewassen worden, en zijn vacht geschoren.. De laatste foto is van toen hij net van straat kwam. Hij is gelukkig in goede gezondheid, alleen zijn gebit moest schoongemaakt worden. Dat is inmiddels gebeurd. 

Hij mocht in een fijn opvanggezin. Daar leeft hij nu in huis. Hij is inmiddels al goed gewend, is zindelijk, sloopt niets, en kan even alleen thuis zijn. Katten is niet helemaal zijn ding. Hij blaft ernaar en rent er achteraan. Hij doet ze niets, maar leuk vind hij ze ook niet. In het opvanggezin is een jong dochtertje, en daar kan hij heel goed mee overweg. Ze spelen samen en delen het speelgoed. Hij vind het heerlijk om met speeltjes te spelen, maar ook knuffels zijn favoriet! Dit mannetje verdient een fijne kans op een nieuw thuis, ook zodat het opvanggezin weer andere honden in nood kan helpen. Wie geeft Pufi nog een paar fijne jaren?!

Baasje worden?

Pufi is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Pufi, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pufi is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: januari 2013
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!