Prince een lieve prachtige hond

Prince heet deze knappe man! Hij is ongeveer 5 jaar oud. Prince is een cocker spaniël. Hij is gevonden op straat, dus of hij een 100% ras is, durven we niet te zeggen, maar hij lijkt er in ieder geval heel veel op. Prince liep op straat in het Roemeense Baile Felix dorp , helemaal alleen, op zoek naar eten. We hebben daar een poosje terug ook Dustin gevonden, wat ook een spaniël mix is. We denken dat hij net als Dustin daar gedumpt is. Tijd dat we op zoek gaan naar een fijn thuis voor hem!

Prince is niet alleen een knappe knul, hij is ook heel slim en leert snel. Hij vindt mensen heel leuk en is erg sociaal. Hij loopt ook al goed mee aan de riem, zoals je op het filmpje kan zien. Met de andere honden gaat het ook heel goed. Gezien we zijn achtergrond niet weten, moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat hij nog wat dingen moet leren. Gezien Prince een slimme knul is, verwachten we dat hij snel zal leren en aanpassen. Uiteraard zoeken we wel baasjes met geduld die rustig dingen op willen gaan pakken met hem. 

Baasje worden?

Prince is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Prince, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Prince is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: Cocker spaniël
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!