Pötyi lief jong teefje

Daar liep ze dan, een jong teefje, nog een pup, moederziel alleen op straat. Niemand wist waar ze vandaan kwam, of waar ze naar toe ging.
De meeste mensen keken niet op of om, ze leek wel ontzichtbaar. Maar soms heb je als hond geluk, en ziet een dierenvriend je en bekommert zich om je. Pötyi had geluk, ze liep vlak bij het huis van “onze” Eva. Eva is een van de verzorgers die werken in het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Ze heeft de kleine meid van straat gehaald, en haar de naam Pötyi gegeven. Daarna heeft ze haar meegenomen naar het asiel en daar wordt ze opgevangen en verzorgd.
Op het korte filmpje zie je dat Eva haar aan de riem leert lopen en dat gaat al best aardig, haar korte staartje gaat lekker heen en weer.
Pötyi is een leuke kruising, een mooie witte hond, met hier en daar een zwarte spikkel in haar vacht. Ze is een heel vriendelijk en zachtaardig meisje. Ze reageert ook heel goed op de andere honden.
Pötyi is op zoek naar een baasje.  Wie geeft dit lieve meisje een fijn nieuw leven?

Baasje worden?

Pötyi is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Pötyi dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Pötyi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± januari 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!