Pötyi lief jong teefje

Daar liep ze dan, een jong teefje, nog een pup, moederziel alleen op straat. Niemand wist waar ze vandaan kwam, of waar ze naar toe ging.
De meeste mensen keken niet op of om, ze leek wel onzichtbaar. Maar soms heb je als hond geluk, en ziet een dierenvriend je en bekommert zich om je. Pötyi had geluk, ze liep vlak bij het huis van “onze” Eva. Eva is een van de verzorgers die werken in het asiel van SOS Dogs in Roemenië.
Ze heeft de kleine meid van straat gehaald, en haar de naam Pötyi gegeven, wat stippen betekend, door haar zwarte stippen die ze heeft in haar vacht.  Daarna heeft ze haar meegenomen naar het asiel en daar wordt ze opgevangen en verzorgd.
Op het korte filmpje zie je dat Eva haar aan de riem leert lopen en dat gaat al best aardig, haar korte staartje gaat lekker heen en weer.

Pötyi is inmiddels in Nederland, en oh boy, we zijn verliefd op haar! Ze is zo een ongelooflijk lief maar vooral zachtaardig meisje. Er zit absoluut geen kwaad in haar. Ze is zo lief naar mensen. Ook is ze enorm vrolijk, speels, en geniet de aandacht die ze krijgt. Met de andere honden gaat het ook heel erg goed. Het is gewoon een heel bijzonder meisje. We vragen ons met pijn in ons hart af wat ze heeft meegemaakt. Ze mist de helft van een van haar oren, en ze heeft een halve staart. Zal ze daarom soms wat onderdanig zijn? Ze verdient als geen ander, haar huisje, haar lieve baasje, veiligheid en liefde. Hopelijk vinden we dit snel voor haar!

 


Pötyi is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geboortedatum: ± januari 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!