Polly kleinste van de zusjes

Ik ben Polly en ik ben een puppy. Ik ben een mooi hondje, een mengelmoesje zonder staartje. Ze weten niet hoe dat komt, misschien een productiefoutje😀. Ik ben nou 4 maanden oud en toen ik nog veel kleiner was ben ik samen met mijn zusjes gevonden door Anna. Dat is een van de vrijwilligers van SOS Dogs in Roemenië. Omdat ik zo klein en schattig was mocht ik bij haar thuis logeren en hoefde ik niet naar het asiel.
Daar heb ik maar mooi mee geboft. Het is hier heel fijn. Er liggen allemaal zachte kleedjes op de grond waar ik lekker op kan gaan zitten of liggen. Ik zit trouwens ook graag bij Anna op schoot.
Ik ben hier samen met mijn zusjes Leila, Fleur en Melody. Ik ben de kleinste van de vier en ze denken dat ik later een middelgrote hond word. Het is hier heel gezellig met Anna en met mijn zusjes, we spelen heel veel.
Ik mag dus niet klagen, maar ik kan niet altijd bij Anna blijven hè, dan kan ze geen andere hondjes meer opvangen. Ik ben nu oud genoeg om te mogen reizen, en helemaal klaar voor adoptie, want ik heb alle prikjes gehad. Dus wie wil mijn baasje voor altijd worden?

Baasje worden?

Polly is nog in Roemenië en komt binnenkort naar Nederland. Mocht u interesse hebben in Polly, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Polly is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4,5 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!