Shelby is superlief

Dit is Shelby, een lief prachtig meisje van ongeveer 1 jaar oud. Ze heeft langer haar dan normaal, dus we denken dat er ergens toch een klein deel in zit van een langharige kat.
Ze is in Roemenië op straat gevonden. Ze was zwanger, hongerig en bang. Na een socialisatietijd bij Iulia*, kwam ze naar Nederland, naar ons in Didam. Ook hier moest ze even wennen. Ze vindt nog steeds dingen spannend, maar ze vindt knuffels heerlijk en komt inmiddels ook naar ons toe. Ze is heel lief voor andere katten en als er een kat boos doet, rent ze snel weg.
Dit vreselijk lieve en zachtaardige meisje, zoekt een baasje die even geduld met haar heeft. Je krijgt er een ongelooflijk lief meisje voor terug!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Shelby is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIP en heeft een Europees dierenpaspoort.
Shelby is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Shelby, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden en het adoptiecontract.

    • Leeftijd: 1 jaar
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd: ja
    • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De katten zijn alleen op afspraak te bezoeken!