Colori mooie lapjeskat

Dit prachtige meisje heet Colori. Ze komt uit Roemenië en is 7 jaar oud. Het is een klein meisje, met korte pootjes, en werkelijk prachtig om te zien.
Ze heeft in Roemenië lang op straat gewoond. Tot dat Iulia* haar van straat afhaalde omdat ze constant in gevaar was. Wij zagen haar en besloten haar de kans op een nieuw leven te geven! In Roemenië is de kans voor een oudere kat op adoptie bijna nihil. Ook bij ons is het niet makkelijk, maar we hopen toch wel iemand te vinden die juist op zoek is naar een wat oudere kat.
Eenmaal in Nederland bleek dat Colori hele slechte tanden had. Deze zijn bij ons inmiddels bijna allemaal getrokken, katten kunnen zich gelukkig prima redden zonder tanden! Ze is hiervan hersteld en nu is ze op zoek naar haar forever huisje!
Ze komt heel makkelijk naar je toe, maar heeft ook absoluut een eigen karakter. Ze vindt al de andere katten niet zo heel leuk, en is liever in een huisje zonder soortgenootjes. We zouden het fijn vinden als ze een plekje krijgt waar ze ook af en toe buiten kan zijn. Dat kan natuurlijk ook prima op een balkon, mits die afgeschermd is natuurlijk. Ze is een heerlijke knuffelkont en speelt ook nog heel graag!
Wie geeft dit lieve meisje na 7 jaar eindelijk een eigen thuis?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Colori is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt. getest op FIP en heeft een Europees dierenpaspoort.
Colori is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Colori, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden en het adoptiecontract.

    • Leeftijd: 7 jaar
    • Geslacht: poes
    • Gesteriliseerd: ja
    • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De katten zijn alleen op afspraak te bezoeken!