Aida zoekt fijn huisje samen met Midi

Aida en Midi, twee nieuwe vriendjes! Deze lieve katten zitten helaas al even in ons asiel te wachten. Ze zijn zwart-wit, wat verlegen en dan moet je gewoon lang wachten. Ze bleven samen over, en in die tijd zijn ze echte maatjes geworden. Zulke maatjes dat we ze eigenlijk niet meer uit elkaar willen halen. Ze geven elkaar kopstootjes, liggen vaak samen, en zijn gewoon echt een team geworden. Ze zullen veel steun aan elkaar hebben in een nieuw huisje.
Aida is een poes van 5 jaar oud. Ze komt uit Roemenië. Is daar als kitten in de opvang van Asociatia Prietenii Pisicilor gekomen en heeft daar haar leven doorgebracht. Ze hoorde bij de verlegen katten. Kwam niet voor aandacht en rende vaak weg. Toch hebben we er voor gekozen haar een kans te geven. Bij ons is ze enorm veranderd. Van de verlegen kat die we daar zagen, komt ze nu naar ons toe, kunnen we haar lekker knuffelen en geniet daar volop van! Het asiel in Roemenië was gewoon te druk voor haar. Als ze haar dag niet heeft, rent ze nog wel eens voor ons weg hoor, maar de verandering is zo enorm groot, dat ze inmiddels zoveel meer van haar leven geniet! Aida heeft een zachtaardig karakter en is een rustig meisje. Tevreden met weinig.
Midi is een kater van 1,5 jaar oud. Hij komt ook uit Roemenië, daar hebben ze hem van straat gehaald. Mensen hadden hem proberen te vergiftigen! Eerst was hij heel verlegen en ziek, maar gelukkig is het goed gekomen! Midi is inmiddels een paar maanden bij ons en in het begin was hij verlegen. Inmiddels komt hij graag naar je toe voor een aai en is gek op spelen. Vooral veren aan een stokje zijn favoriet als je hem uitdaagt daar mee te spelen. Hij heeft een lief en zachtaardig karakter.
Voor beiden geldt dat ze tijd nodig zullen hebben. Waarschijnlijk zullen ze zich de eerste dagen verstoppen. Toch denken we dat ze zich vrij snel laten zien. Ze zijn beiden namelijk heel nieuwsgierig, en zien graag wat er allemaal gebeurt. Maar het zijn dus allebei geen katten die meteen in je armen springen, maar met geduld en liefde zullen ze heel ver komen! We zoeken dus echt baasjes die ze de rust en de ruimte geven om te laten wennen, die niet verwachten dat ze meteen komen voor knuffels. Dit baasje krijgt na wat tijd, twee geweldig lieve katten!

  • Geboortedatum: 15-05-2015
  • Geslacht: poes
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Chip: ja

Meer info

Aida is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, getest op FIP en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ze is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Aida, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden en het adoptiecontract.