Paola een lief vrolijk meisje

Dit lieve kleine meisje heet Paola. Paola is een teefje, haar geschatte geboortedatum is december 2023. Het is geen groot meisje, we schatten in dat ze rond de 35 - 40 cm schofthoogte zal worden. 

Paola is samen met haar zusjes Pamy gevonden op straat in Sanmartin. Ze waren nog zo klein en liepen gevaar op straat. Ze zijn opgenomen in het asiel van Sos Dogs Nederland. Ze zijn nu klaar om te reizen en daarom gaan we op zoek naar een fijn baasje voor ze.

Paola is een heerlijk lief, blij en vrolijk meisje. Ze wil heel graag aandacht en is altijd zo blij om je te zien. Ze kan ook goed met de andere honden overweg. Natuurlijk geldt voor Paola wel dat ze nog wat dingen moet leren, wat natuurlijk logisch is als je opgroeit in een asiel. Met een beetje geduld gaat dat met deze meid helemaal goed komen! 

Baasje worden?

Paola is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Paola dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Paola is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: december 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 35 - 40 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!