Noir een heerlijke boef

(Tulip) Noir heeft deze knappe knul. We houden het op Noir 🙂 Zijn geschatte geboortedatum is september 2022. Hij is nu rond de 50 cm en kan nog iets groeien, maar veel groter wordt hij niet meer. Hij heeft een halve staart. Hij is gevonden op straat als kleine pup, door een vrouw, die hem al die tijd heeft gehouden. Op een dag was ze het zat, en moest hij weg. Ze heeft hem naar het asiel van Sos Dogs Roemenië gebracht. Arme knul, afgedankt… 

Maar uiteraard zijn wij er om een heerlijk, nieuw en fijn thuis voor Noir te vinden! Het is een heerlijke hond. Blij, vrolijk, speels en een boefje 🙂 Hij is gek op iedereen die hem aandacht geeft, en hij kan ook heel goed met de andere honden overweg. Wat hij precies geleerd heeft bij zijn vorige “baasje” weten we niet, dus we gaan ervan uit dat hij nog wel wat dingen moet leren. 

Baasje worden?

Noir is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Noir, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Noir is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: september 2022
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!