Nera lief en zachtaardig

Dit kleine meisje heet Nera. Nera is een teefje. Haar geschatte geboortedatum is februari 2024. Ze zal niet heel groot worden, zo tussen klein en middelmaat in. Exact is dat heel moeilijk aangeven, maar groot wordt ze zeker niet.  

Als 7 hele jonge pups werden ze gevonden. Nera en haar broertjes en zusjes op straat in het Roemeense dorp Santandrei. Zonder moeder en nog te jong om te overleven op straat. Of het echt allemaal broertjes en zusjes zijn is moeilijk te zeggen, maar ze zijn wel allemaal van dezelfde leeftijd, dus de kans is groot. Gelukkig zijn ze op tijd gevonden en in het asiel van Sos Dogs Roemenië terechtgekomen. Inmiddels hebben ze al hun prikjes gehad en zijn ze klaar om te reizen!

Nera is een heel lief, zachtaardig meisje. Ze vind het heerlijk om te knuffelen en geniet van aandacht. Ze is wat voorzichtig naar mensen toe nog, maar wil wel heel erg graag. Ze is gek op de andere honden en is ook naar hun toe heel lief. Gezien haar jonge leeftijd verwachten we ook dat ze zonder problemen bij katten geplaatst zou kunnen worden. Haar toekomstige baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ze nog wat dingen zal moeten leren, wat natuurlijk logisch is als je opgroeit in een asiel. 

Baasje worden?

Nera is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Nera dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nera is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: februari 2024
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: klein tot middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!