Nala makkelijke dame

Deze lieve snoet is van Nala, een middelgroot teefje van ongeveer 2,5 jaar oud. Een paar maanden geleden is ze gevonden bij een tankstation ergens in een buitenwijk van Boekarest. Ze hing daar rond en hoopte op wat eten en aandacht.
Maar ze kreeg veel meer dan dat, ze mocht mee naar een kleinschalige opvang. Hier wordt goed voor haar gezorgd en ze hoeft niet meer op zoek naar eten, het staat nou elke dag voor haar klaar.
Ze heeft het naar haar zin in de opvang, er zijn nog meer honden en daar kan ze goed mee overweg. Klein of groot, het maakt niet uit, ze maakt er samen met haar soortgenootjes een feestje van. Ze speelt graag met de andere honden, ze is dol op haar vriendjes.
Ze is ook erg op mensen gesteld en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ze heeft een lekkere dikke vacht en vindt het prima als je haar borstelt. Ze is een makkelijke dame die heel blij is met haar nieuwe leven.
Nala is gewoon een hele leuke hond, ze is zo blij en enthousiast. Het is al fijn dat ze gered is van de straat en dat haar leven zo is veranderd, maar ze verdient nog veel meer.
We hopen voor deze geweldige viervoeter hier in Nederland een permanent thuis te vinden. Wie wil haar baasje worden en geeft haar een heerlijk hondenleventje?

Baasje worden?

Nala is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Nala, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Nala is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!