Moskito grappig hondje

Dit grappige mannetje heet Moskito. Moskito is een kleine middelmaat, zijn geschatte geboortedatum is mei 2021. Zij naam dankt hij aan zijn bouw. slank en lange poten 🙂 Moskito heeft ooit "baasjes" gehad, die wilde hem niet meer en hebben hem gedumpt in het asiel in Roemenië. Daar wacht hij nu al even op een nieuwe kans.

Moskito een zo een grappig mannetje. Hij is enorm vrolijk, enorm blij om je te zien, echt gewoon een heerlijke ventje.
Hij kan heel goed met de andere honden, maar mensen zijn echt zijn favoriet. Hij kan ook heel hard rennen 🙂 We hebben in het asiel geen vrolijke hondje als Moskito. We vinden het enorm jammer dat hij al even wacht op zijn baasje, want 1 ding weten we zeker, Moskito gaat zijn baasjes heel veel plezier brengen evenals heel veel liefde! <3

Baasje worden?

Moskito is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Moskito dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Moskito is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: ± mei 2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!