Mirko een lieve zachtaardige knul

Dit is Mirko! Mirko is een reutje. Hij is een kleine middelmaat. Zijn geschatte geboortedatum is april 2023.

Sos Dogs Roemenië heeft een samenwerkingsverband met het Roemeense dorp Diosig. Wat betekent dat ze de honden van straat halen om hen te steriliseren/castreren. Honden worden dan weer teruggezet, maar kunnen in ieder geval niet zorgen voor nog meer zwerfhonden. Sommige van die honden zijn herplaatsbaar en deze blijven in het asiel van Sos Dogs, om via ons een fijn huisje te vinden. Zo ook Mirko. Inmiddels is Mirko bij ons in Nederland om hopelijk snel een lief baasje te vinden.

Miko is een lief, vrolijk en vriendelijk mannetje. Hij kan goed met de andere honden overweg en vind het heerlijk om met hen te rennen en te spelen. Naar mensen toe is hij heel vriendelijk, zachtaardig, soms nog een beetje onderdanig. Hij kan heel vrolijk en blij zijn en geniet van aandacht. Kortom een heerlijke knul, die natuurlijk nog wel wat dingen moet leren. 

Baasje worden?

Mirko is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Mirko, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Mirko is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: kleine middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!