Mila opgegroeid op de boerderij

Mila is een prachtig teefje uit een nestje van 6 pups. Moeder en pups leven buiten bij een afgelegen boerderij. De boerderij is vlakbij het dorpje Orsivile, een plaatsje in de omgeving van stad Oradea.
Ze hebben daar een vrij leven en alle pups hebben zich dankzij de moedermelk goed ontwikkeld. Ze zijn geboren in april en nu zo'n 8 maanden oud. Beide ouders van de pups zijn kruisingen, middelgrote honden van zo'n 50 cm groot. Mila zal als ze volwassen is ook zo'n 50 cm groot zijn. Op de eerste foto's zie je Mila zoals ze nu is, op de laatste foto's toen ze een paar maanden jonger was.
Door het leven op de boerderij is Mila gewend aan kippen, koeien en varkens. Het is daar een gezellige beestenboel. Ook is ze van kleins af aan aan kinderen gewend.
De moederhond is inmiddels gesteriliseerd en voor 5 pups zijn in het plaatselijke dorp baasjes gevonden. Alleen voor Mila zoeken we nog een huisje.
Mila is een lieve en blije pup die het heel fijn zal vinden om samen te spelen en te knuffelen. Mila heeft al vanalles geleerd, zo is ze zindelijk, kan ze even alleen thuis zijn en loopt ze goed mee aan de riem. Ze kan zelfs goed mee los lopen.
Heb jij nog een plekje over en heel veel liefde dan komt ze graag bij jou wonen.

Meer info

Mila  is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Mila is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Mila, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Mila?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!