Matty een vrolijke grote knul

Deze mooie man heet Matty. Matty zijn geschatte geboortedatum is april 2023. Hij is een grote hond en zal natuurlijk ook nog iets groeien.

Ze waren met hun vieren. 3 reutjes en 1 teefje. Gevonden langs een drukke weg in Roemenië. Gedumpt langs de kant van de weg.. De vrouw die ze heeft gevonden heeft al vaker honden gevonden in nood. Gelukkig heeft ze deze knapperds ook geholpen en heeft ze aan het asiel van Sos Dogs Roemenië hulp gevraagd. Ze verblijven nu in ons asiel in Roemenië.  

Matty is, naast dat hij een prachtige knul is, ongelooflijk lief en sociaal. Hij is vrolijk, speels en krijgt graag aandacht en knuffels. Spelen met de andere honden is ook super! Het lopen aan de riem ging ook al heel goed en vol enthousiasme. Het is een slimme knul! Wel moeten zijn toekomstige baasjes er rekening mee houden dat hij nog dingen moet leren. Wat natuurlijk normaal is als je opgroeit in een asiel. 

Baasje worden?

Matty is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Matty, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Matty is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!